Εγκατάσταση φυσικού αερίου

Εταιρία εγκατάστασης φυσικού αερίου Αθήνα - Πάτρα - Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 210•220•5145

βηματα εγκαταστασης φυσικου αεριου

Αυτοψία χώρου και γνωριμία

Με ένα τηλέφωνο στο 210 2205145 κλείνετε ραντεβού και ερχόμαστε στο χώρο σας για να εκτιμήσουμε τη κατάσταση. Αναζητώντας την οδό της κατοικίας σας μπορούμε να δούμε εάν έχετε τη δυνατότητα να βάλετε φυσικό αέριο στο σπίτι σας με βάση την προσβασιμότητα στον αγωγό. Εάν μπορείτε να εγκαταστήσετε φυσικό αέριο στο σπίτι σας τότε ξεκινάμε τις διαδικασίες.

Συγκέντρωση δικαιολογητικών

Αφού διαπιστώσουμε πως μπορείτε να βάλετε φυσικό αέριο συγκεντρώνουμε τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τα καταθέτουμε στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Επιλογή υλικών και συσκευών

Στη συνέχεια ακολουθεί η ανάλυση των αναγκών σας και η επιλογή των κατάλληλων υλικών και συσκευών (λέβητας) με βάση το οικονομικό εύρος που διαθέτετε. Η πρόταση που θα σας κάνουμε διέπεται από αυστηρούς κανόνες ασφάλειας και υγιεινής.

Αίτηση σύνδεσης

Ακολουθεί η αίτηση σύνδεσης με το φυσικό αέριο από κάποιον πάροχο. Επιλέγουμε την κατάλληλη προσφορά για εσάς μέσα από μια πληθώρα επιλογών. Ο κάθε πάροχος προσφέρει εκπτώσεις και μειώσεις στις χρεώσεις του περιοδικά ανάλογα τις ανάγκες της εποχής. Με την κατάλληλη έρευνα μπορούμε να βρούμε για εσάς τη φθηνότερη λύση και συνάμα την καλύτερη προσφορά υπηρεσιών.