Εγκατάσταση φυσικού αερίου

Εταιρία εγκατάστασης φυσικού αερίου Αθήνα - Πάτρα - Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 210•220•5145

διαδικασια εγκαταστασης φυσικου αεριου

Η αντλία θερμότητας αποτελεί την κορυφαία πρόταση για κάθε κατοικία καθώς η λειτουργία της απαιτεί εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας σε σχέση με την απόδοσή της. Η αντλία θερμότητας δεν πρέπει να θεωρείται απλά ως μία αγορά θερμαντικής / ψυκτικής κάλυψης των αναγκών του χώρου μας. Διότι πρωτίστως είναι επένδυση. Διότι μεσοπρόθεσμα, με την εξοικονόμηση ενέργειας που θα πετύχετε θα πρέπει να αποσβέσετε το κόστος αγοράς της και έτσι εν συνεχεία, έχοντας πλέον ‘βγάλει’ τα χρήματά της αγοράς της, να συσσωρεύετε το υπόλοιπο κέρδος. Μεγάλο πλεονέκτημα της είναι η απλή εγκατάσταση και τα σχεδόν μηδενικά έξοδα συντήρησης.

δωρεάν αυτοψία χώρου για εγκατάσταση φυσικού αερίου

Με σκοπό να επιταχύνουμε τις διαδικασίες ερχόμαστε στο χώρο σας δωρεάν για να αποτιμήσουμε τη κατάσταση και το κόστος της εγκατάστασης. Έχοντας βασικό άξονα την άμεση και αξιόπιστη εξυπηρέτησή σας, σας προτείνουμε όλες τις διαθέσιμες λύσεις για το σπίτι σας και μαζί επιλέγουμε το κατάλληλο λέβητα θέρμανσης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να γνωρίζετε το μεγαλύτερο κομμάτι του κόστους της συνολικής δαπάνης εγκατάστασης φυσικού αερίου.

γραφειοκρατια στην εγκατασταση φυσικου αεριου

Σε περίπτωση συνεργασίας με το γραφείο μας απολαμβάνετε μια πληθώρα επιλογών και λύσεων για το σπίτι σας. Μηδενίζουμε τις γραφειοκρατικές διαδικασίες για εσάς συγκεντρώνοντας όλα τα απαραίτητα έγγραφα και δικαιολογητικά, και αναλαμβάνουμε την κατάθεση αυτών στις αρμόδιες υπηρεσίες. Συμπληρώνουμε ό,τι χρειάζεται από έγγραφα και πιστοποιητικά γρήγορα και αξιόπιστα. Από εσάς το μόνο που θέλουμε είναι να το πάρετε απόφαση!

διαδικασια εγκαταστασης φυσικου αεριου

Αυτοψία χώρου και γνωριμία

Με ένα τηλέφωνο στο 210 2205145 κλείνετε ραντεβού και ερχόμαστε στο χώρο σας για να εκτιμήσουμε τη κατάσταση. Αναζητώντας την οδό της κατοικίας σας μπορούμε να δούμε εάν έχετε τη δυνατότητα να βάλετε φυσικό αέριο στο σπίτι σας με βάση την προσβασιμότητα στον αγωγό. Εάν μπορείτε να εγκαταστήσετε φυσικό αέριο στο σπίτι σας τότε ξεκινάμε τις διαδικασίες.