Εγκατάσταση φυσικού αερίου

Εταιρία εγκατάστασης φυσικού αερίου Αθήνα - Πάτρα - Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 210•220•5145

βηματα εγκαταστασης φυσικου αεριου

Η αντλία θερμότητας αποτελεί την κορυφαία πρόταση για κάθε κατοικία καθώς η λειτουργία της απαιτεί εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας σε σχέση με την απόδοσή της. Η αντλία θερμότητας δεν πρέπει να θεωρείται απλά ως μία αγορά θερμαντικής / ψυκτικής κάλυψης των αναγκών του χώρου μας. Διότι πρωτίστως είναι επένδυση. Διότι μεσοπρόθεσμα, με την εξοικονόμηση ενέργειας που θα πετύχετε θα πρέπει να αποσβέσετε το κόστος αγοράς της και έτσι εν συνεχεία, έχοντας πλέον ‘βγάλει’ τα χρήματά της αγοράς της, να συσσωρεύετε το υπόλοιπο κέρδος. Μεγάλο πλεονέκτημα της είναι η απλή εγκατάσταση και τα σχεδόν μηδενικά έξοδα συντήρησης.


Φιλική προς το περιβάλλον - εξοικονόμηση ενέργειας
Η αντλία θερμότητας είναι η πλέον φιλική προς το περιβάλλον επιλογή. Ιδανική για διαμερίσματα, μονοκατοικίες αλλά και για επαγγελματικούς χώρους ανεξαρτήτως τετραγωνικών. Με λίγα λόγια η αντλία θερμότητας είναι η απόλυτη επιλογή!

Δεν αρκεί όμως μόνο αυτό. Το πιο κρίσιμο τμήμα στην επιλογή & εγκατάσταση μιας αντλίας θερμότητας, που θα σας εξασφαλίσει την μεσοπρόθεσμη επιστροφή του κόστους της, είναι η ορθή ενεργειακή & μηχανολογική μελέτη του χώρου. Είναι το κομβικό σημείο όπου πάρα πολλοί αγοραστές αντλίας θερμότητας, εξαιτίας της ανεπαρκούς ή επιπόλαιας μελέτης που προηγήθηκε, όχι μόνο δεν έκαναν ποτέ απόσβεση, αλλά βρέθηκαν να τους κοστίζει πολλαπλάσια στην πορεία του χρόνου.

Η εταιρεία Fusikoaerio Energy με το εξειδικευμένο προσωπικό της, κατέχει πλήρως την απαιτούμενη τεχνογνωσία ώστε να σας προτείνει την καλύτερη δυνατή λύση για την ενεργειακή σας εξασφάλιση. Μπορεί να σχεδιάσει την ιδανική λύση για να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητες της αντλίας θερμότητας καθώς και όλους τους συνδυασμούς με θερμαντικά ή ψυκτικά μέσα ώστε να έχετε το μέγιστο αποτέλεσμα σε θέρμανση, ψύξη ή σε κάθε συνδυαστικό σενάριο.

Για αναλυτική πληροφόρηση σχετικά με τις αντλίες θερμότητας, τις δυνατότητες τους, κρίσιμες τεχνικές παραμέτρους και πως μπορείτε να επωφεληθείτε από την χρήση τους στον δικό σας χώρο, καλέστε μας να σας ενημερώσουμε 210.220.5145.

Αντλία Θερμότητας Υπέρ και Κατά.

Τα πλεονεκτήματα & μειονεκτήματα
Η αντλία θερμότητας έχει μόνο υπέρ με την προϋπόθεση ότι έχει προηγηθεί αυστηρή μηχανολογική και τεχνική μελέτη. Είναι το Α και το Ω. Αν δεν εξασφαλίστε αυτή την μείζονα παράμετρο, θα κάνετε μια άκρως παρακινδυνευμένη αγορά. Το παραμικρό μελετητικό λάθος ή τεχνική παράβλεψη κατά τον σχεδιασμό & την εφαρμογή της θα ακυρώσει μερικώς ή ολικώς την αγορά σας. Με αποτέλεσμα να μην καταφέρετε να πετύχετε την απόσβεση των χρημάτων σας, δεδομένης του κόστους της.

Με την εγκατάσταση μεμονωμένης αντλίας θερμότητας αποκλειστικά για θέρμανση χώρου, είτε παράλληλα με την θέρμανση ζεστού νερού χρήσης, ή την διασύνδεσή της με ηλιακό θερμοσίφωνα, ή την επιλογή αντλίας θερμότητας & για ψύξη, πετυχαίνουμε:

 • Οικονομία ( χονδρικά 70% εξοικονόμηση κατανάλωση ενέργειας σε σχέση με το πετρέλαιο θέρμανσης)
 • Πρακτικότητα & εργονομία στους χώρους χάρη στον μικρό της όγκο
 • Σεβασμό στο περιβάλλον
 • Μηδενικά έξοδα συντήρησης

Αν δεν εξασφαλιστεί η επιτυχής μελέτη & εγκατάστασή της, κάθε της υπέρ εξανεμίζεται. Θα έχετε το δυσχερές φαινόμενο του ‘’ τρύπιου κουβά’’ όπου θα πληρώνετε συνεχώς την κατανάλωσή της, χωρίς να απολαμβάνετε το μέγιστο προνόμιο που έχουν οι αντλίες θερμότητας. Δηλαδή την οικονομία & συνεπακόλουθα την συσσώρευση χρημάτων από αυτά που θα εξοικονομούσατε.

antlies thermotitas valliant

Κόστος αντλίας θερμότητας

Το κόστος της αντλίας θερμότητας ποικίλει με βάση:

 1. τα τετραγωνικά του χώρου
 2. την γεωγραφική τοποθεσία του χώρου
 3. την επιλογή είδους αντλίας θερμότητας
 4. την πιθανή διασύνδεσή της με ηλιακό θερμοσίφωνα ή οικιακό φωτοβολταικό
 5. την υφιστάμενη θερμομόνωση
 6. τυχόν ιδιαίτερες ανάγκες μας σε ψύξη / θέρμανση
 7. την παλαιότητα των υφιστάμενων σωληνώσεων θέρμανσης (όταν δεν έχετε σκοπό να τοποθετήσετε νέες)

Γιατί να επιλέξετε την Fusikoaerio Energy

 • Διότι έχουμε απόλυτη επαγγελματική συναίσθηση & σεβασμό στην επιλογή σας.
 • Διότι τιμούμε στο έπακρο την επιλογή σας & μας δίνει υπερηφάνεια να είμαστε εμείς οι επαγγελματίες που θα εμπιστευτείτε για την οικονομική & ενεργειακή διασφάλιση των συμφερόντων σας.
 • Διότι γνωρίζουμε σε επιστημονική & τεχνική επάρκεια τον ενεργειακό, υδραυλικό, μηχανολογικό & κατασκευαστικό τομέα, ενημερωνόμαστε συνεχώς για όλες τις εξελίξεις όχι μόνο στον κλάδο της ενέργειας άλλα και στον κατασκευαστικό, προκειμένου να μπορούμε να προτείνουμε συνδυαστικά σενάρια ενεργειακής θωράκισης της περιουσίας σας για την μέγιστη δυνατή οικονομία που μπορείτε να πετύχετε.
 • Διότι διαθέτουμε όλο τον σύγχρονο απαιτούμενο εξοπλισμό προκειμένου να εκτιμήσουμε & να αξιολογήσουμε μία εγκατάσταση ( θερμογράφοι, υγρασιόμετρα, ανάλυση ποιότητας νερού σωληνώσεων θέρμανσης, μετρητές ποιότητας αέρα κλπ).
 • Διότι προβαίνουμε σε εξονυχιστικό έλεγχο όλων των παραμέτρων του χώρου σας που σχετίζονται με την αποδοτική λειτουργία της αντλίας θερμότητας αλλά & την συνεπακόλουθη υγιεινή ατμόσφαιρας του χώρου.

Η επιστημονική & τεχνική μας επάρκεια μας επιτρέπει να μην μένουμε στα λόγια αλλά να καταθέτουμε γραπτώς & με σφραγίδα εγγύησης αποδοτικής λειτουργίας της για την απόλυτη διασφάλιση της επένδυσής σας.