Εγκατάσταση φυσικού αερίου

Εταιρία εγκατάστασης φυσικού αερίου Αθήνα - Πάτρα - Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 210•220•5145

γραφειοκρατια στην εγκατασταση φυσικου αεριου

Σε περίπτωση συνεργασίας με το γραφείο μας απολαμβάνετε μια πληθώρα επιλογών και λύσεων για το σπίτι σας. Μηδενίζουμε τις γραφειοκρατικές διαδικασίες για εσάς συγκεντρώνοντας όλα τα απαραίτητα έγγραφα και δικαιολογητικά, και αναλαμβάνουμε την κατάθεση αυτών στις αρμόδιες υπηρεσίες. Συμπληρώνουμε ό,τι χρειάζεται από έγγραφα και πιστοποιητικά γρήγορα και αξιόπιστα. Από εσάς το μόνο που θέλουμε είναι να το πάρετε απόφαση!

Απαραίτητη προϋπόθεση για την εκκίνηση των εργασιών είναι να υπάρχει προσβάσιμο σημείο τροφοδοσίας φυσικού αερίου στο σπίτι σας. Να περνάει ο αγωγός από την περιοχή σας και να μπορείτε να συνδεθείτε με αυτόν. Για να το βρούμε αυτό χρειάζεται να μας πείτε τη διεύθυνση του σπιτιού σας κι εμείς θα κινήσουμε όλες τις νόμιμες και απαραίτητες διαδικασίες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για δούμε αν μπορείτε να συνδεθείτε με το φυσικό αέριο

Με ένα απλό τηλεφώνημα στο 210 2205145 μπορείτε να δείτε αν έχετε τη δυνατότητα να κάνετε χρήση του φυσικού αερίου. Εάν κι εφόσον σας επιτρέπεται η χρήση του μας δίνετε την εντολή να ξεκινήσουμε τις διαδικασίες γραφειοκρατίας χωρίς να χρειαστεί η δική σας φυσική παρουσία και συμβολή. Οι διαδικασίες γίνονται το ταχύτερο δυνατό με σκοπό να σας παρέχουμε την εγκατάσταση όσο πιο γρήγορα γίνεται.